Telefon SSM-Bucuresti.ro

Despre noi

Despre noi – Societatea noastra se ocupa cu securitatea si sanatatea in munca (protectia muncii) a angajatilor conform legislatiei in vigoare.

Suntem o firma cu servicii integrate, care ofera clientilor servicii in securitate si sanatate in munca (protectia muncii), prevenirea stingerii incendiilor si situatii de urgenta (PSI), servicii contabile, servicii de infiintari, modificari, radieri si alte servicii conexe la Registrul Comertului. Oferim asistenta pentru alte servicii conexe la activitati noastre cum ar fi: medicina muncii, servicii de verificare a impamantarii (PRAM), cursuri de formare profesionala si alte domenii.

Despre noi - Protectia muncii Bucuresti

Formata dintr-o echipa de specialisti recunoscuti in domeniu, societatea noastra este abilitata pentru lucrari si servicii externe in domeniul securitatii si sanatatii in munca si isi manifesta politica dornica de a promova adevaratele valori.

Protectia muncii reprezinta un ansamblu de actiuni si masuri pentru prevenirea tuturor riscurilor profesionale, protectia securitatii si sanatatii angajatilor, pentru eliminara factorilor de risc si accidentare prin informarea, instruirea si protejarea angajatilor.

In tara noastra, masurile de protectia muncii sunt reglementate prin Legea 319 din 2006 si a normelor de aplicare a acesteia, norme de protectia muncii si instructiuni specifice de protectia muncii.

Toate societatile sunt obligate sa asigure angajatilor conditiile necesare cu privire la Protectia Muncii.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusCheck Our Feed