Telefon SSM-Bucuresti.ro

Termeni si conditii

termeni si conditii

Termeni si conditii privind utilizarea site-ului nostru

 

 

TERMENI SI CONDITII – „CONDIȚII GENERALE” PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU (ssm-bucuresti.ro)

Toți utilizatorii site-ului www.ssm-bucuresti.ro se obliga sa respecte prezentele „Condiții Generale” pentru utilizarea site-ului. Utilizarea site-ului implica acceptarea necondiționata a acestor “Condiţii Generale”. Daca nu sunteţi de acord cu prezentele “Condiții Generale” vă rugăm să nu continuaţi accesarea site-ului nostru.

Aceste “Condiţii Generale” se aplica pentru site-ul nostru (www.ssm-bucuresti.ro),  Unik Best Protect SRL cu sediul în București, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/13172/2012,  CUI nr. RO 30891216.

 

Termeni si conditii – Drepturile asupra site-ului

Termeni si conditii – Unik Best Protect SRL deține drepturile legale privind grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum și întreg conținutul site-ului incluzând fără a se limita la, imaginile, informațiile despre serviciile Unik Best Protect SRL și orice alte date și aplicații prezentate pe site. Acestea sunt protejate prin legislația drepturilor de autor în vigoare. Este interzisă în mod expres orice încălcare sau încercare de a se încălca drepturile de autor asupra site-ului, incluzând fără a se limita la reproducerea, distribuirea, comercializarea, închirierea, împrumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afișarea, transmiterea, publicarea în orice formă a conținutului și graficii site-ului, crearea unor materiale derivate folosind conținutul și forma site-ului nostru, sub sancțiunile prevăzute de lege.. Unik Best Protect SRL este deținătorul drepturilor de proprietate intelectuală prezentate pe site și utilizatorii sunt obligați să respecte aceste drepturi și să nu le aducă nicio atingere.

 

Termeni si conditii – Scopul site-ului și neangajarea răspunderii

Site-ul își propune să ofere utilizatorilor informații corecte și actuale cu privire la serviciile oferite de Unik Best Protect SRL, cu privire la modalitatea de contractare a acestora precum și orice informații necesare și utile utilizatorilor privind utilizarea serviciilor noastre. Unik Best Protect SRL depune toate diligenţele pentru a oferi informații actuale privind serviciile sale și pentru a actualiza conținutul site-ului. Cu toate acestea, Unik Best Protect SRL nu garantează asupra actualității informațiilor prezentate pe site în orice moment. De asemenea, Unik Best Protect SRL nu garantează că site-ul nu va conține anumite erori, însă va încerca să remedieze aceste erori în scurt timp pentru a permite o informare corectă a utilizatorilor. Unik Best Protect SRL nu răspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori urmare a unor decizii bazate pe orice informație furnizată prin intermediul site-ului.

Unik Best Protect SRL îşi rezervă dreptul de a modifica unilateral și fără nicio notificare prealabilă atât conținutul, forma de prezentare și/sau structura site-ului, în orice moment și nu va avea nicio răspundere în acest sens precum și/sau  aceste „Condiții Generale”, modificările făcute astfel fiind considerate a fi acceptate de utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul după afișarea “Condițiilor Generale” modificate pe site.

Unik Best Protect SRL nu garantează în niciun fel calitatea site-ului din punct de vedere tehnic și funcțional precum și lipsa virușilor care ar putea exista pe site. Astfel, Unik Best Protect SRL nu va putea fi ținut răspunzător în niciun fel pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de utilizatori provenind din disfuncționalități ale site-ului. Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se afla în controlul nostru. Unik Best Protect SRL nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale soft-ului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea, nu răspundem pentru eventuale erori în securitatea serverului care gazduiește site-ul.

Site-ul poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri pentru utilizarea cărora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, Unik Best Protect SRL nefiind răspunzător și neasumandu-și nicio obligație pentru conținutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri în site este făcută numai pentru ajutorul utilizatorului și nu implică sprijinirea de către Unik Best Protect SRL a materialului disponibil pe aceste site-uri. Utilizatorul accesează acele site-uri și le folosește informațiile exclusiv pe propriul risc.

 

Termeni si conditii – Securitatea datelor personale

Datele personale vor fi folosite de Unik Best Protect SRL numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de contact vor fi folosite pentru a vă trimite detalii referitoare la solicitările dumneavoastră.

Unik Best Protect SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele dumneavoastră personale.

 

Termeni si conditii – Dispute și conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.ssm-bucuresti.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Va multumim pentru intelegere!

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusCheck Our Feed